*

TOP NAV -->
 • Bioeliksir
  Dermio
  Bioeliksir Dermio brzo i uspešno pomaže
  u rešavanju anomalija na koži:
  ekcema (neurodermitisa, atopijskog dermatitisa),
  raznih oblika dermatitisa i psorijaze !

Bioeliksir Dermio / Bioeliksir Euten

Bioeliksir Dermio krema brzo i uspešno neguje suvu i zadebljalu kožu lica i tela.

Aktivni sastojci Bioeliksir Dermio kreme su: salicilna kiselina, mentol, ekstrakt hajdučke trave, kadulje i gaveza.

Salicilna kiselina svojim blagim keratoličkim svojstvom uklanja naslage suvog epitela te čini kožu glatkom. Mentol uklanja ili smanjuje subjektivne tegobe kao što su peckanje, svrab i bol. Kadulja deluje protivupalno i pomaže kod zaceljivanja.  Ekstrakt hajdučke trava smiruje upalne procese kože i pomaže njeno obnavljanje. Ekstrakt gaveza podstiče regeneraciju tkiva zahvaljujući svom izraženom epitelizirajućem svojstvu, obnavlja kožu po strukturi i boji normalizirajući njenu funkciju i izgled, te uklanjanja isušenost i hrapavost kože.

Zbog svojih sastojaka Bioeliksir Dermio krema može ostvariti kozmetičke efekte na suvoj, ispucanoj i koži koja se peruta, te blago crvenoj i upaljenoj koži koja svrbi.

Budući da je Bioeliksir Dermio krema po svome sastavu kombinacija samo biljnih sastojaka, nema ograničenja u dužini njene primjene kako kod odraslih, tako i kod  dece.

Odraslima se savetuje zbog što delotvornijih rezultata Bioeliksir Dermio kremu upotrebljavati u kombinaciji sa Bioeliksir Pribio sirupom i Bioeliksir Sinbio kapima za nos.

Krema Bioeliksir Dermio se nanosi 1-2 puta dnevno na promene na koži, a čuva se na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.NAPOMENA:

Bioeliksir Dermio se na teritoriji Evropske Unije distribuira pod imenom Bioeliksir Euten.Rezultati primene Dermio kreme

Ostali proizvodi

Saznaj više

Bioeliksir Pribio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Sinbio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hebio

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Vitaderm

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hidraderm

3.000 RSD

Bioeliksir Dermio

6.000 RSD