*

TOP NAV -->

Bioeliksir Hebio

Bioeliksir Hebio / Bioeliksir Propeus

Pravljena na bazi propolisa, delotvorno uklanja tegobe koje uzrokuje herpes simpleks na usnama i intimnim delovima tela. Delotvorno uklanja bol, osećaj peckanja i svrbeža i ubrzava epitelizaciju. Delujući lokalno na kožu, pojačava i njen opšti imunitet.

Osnovni sastojak masti Bioeliksir Hebio je propolis, prirodni antibiotik prema kojem bakterije teško razvijaju otpornost. Uspešno deluje i na druge vrste mikroorganizama (viruse i gljivice). Ima izrazito protivupalno, anestetičko delovanje, ali je i stimulator prirodnih obrambenih snaga te jača imunitet, lokalni i opšti. Aktiviranjem metaboličkih enzima stimulišu se i ubrzavaju procesi regeneracije oštećenih tkiva. Ublažava tegobe kod upalnih problema kože, ubrzava epitelizaciju i sprečava razvoj infekcije. Uklanja subjektivne tegobe, ublažava lokalnu bol i osećaj peckanja. 

Primena se savetuje za decu iznad 1 godine starosti. Odraslima se savetuje primena sa sirupom Bioeliksir Pribio i kapima za nos Bioeliksir Sinbio, jer se kožne bolesti najčešće pojavljuju pri padu imuniteta. Sirup i kapi jačaju disajni sistem, koji je prva zona obrane, ali i vrše prirodnu detoksikaciju organizma, pa se na taj način jača opšti imunitet i upotpunjuje lečenje.

Ne upotrebljavati u slučaju preosetljivosti na neki od sastojaka.NAPOMENA:

Bioeliksir Hebio se na teritoriji Evropske Unije distribuira pod imenomBioeliksir Propeus.

 

Ostali proizvodi

Saznaj više

Bioeliksir Dermio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Pribio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Sinbio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Vitaderm

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hidraderm

3.000 RSD

Bioeliksir Hebio

3.000 RSD