*

TOP NAV -->
  • Bioeliksir
    Pribio
    Bioeliksir Pribio omogućava prohodnost disajnih puteva
    i olakšava disanje.
    Razgrađuje gusti sekret i olakšava iskašljavanje,

Bioeliksir Pribio / Bioeliksir Bronheulan

Omogućava prohodnost disajnih puteva i olakšava disanje.

Sirupom Bioeliksir Pribio oslobađa se sekret koji se taloži u donjim delovima disajnog sastava. Uklanja simptome i posledice patološke sekrecije iz nosa, te nadražajni kašalj, koji se uobičajeno manifestuje u proleće i leto kod osoba koje imaju problem sa alergijama . Vidno poboljšava opšti kvalitet života osoba koje pate od navedenih tegoba.

Zahvaljujući delovanju biljaka timijana, jagorčevine i divljeg krastavca, odličan je ekspektorans  antiseptičkog delovanja. Razgrađuje gusti sekret i olakšava iskašljavanje.

Timijan opušta stezanje bronhija i deluje antibakterijski, jagorčevina ubrzava uklanjanje bronhijalne sluzi,dok svež sok ploda divljeg krastavca deluje protivupalno i čisti sluznicu disajnih puteva.

Savetuje se primena u slučaju problema s gornjim i donjim disajnim organima, posebno kad su tegobe praćene lučenjem većih količina guste sluzi kao što su akutni i hronični bronhitis, za ublažavanje tegoba bronhalne astme (ublažava teško disanje i osećaj gušenja), polenske kijavice, alergijskih problema, akutnog i hroničnog rinitisa, rinosinusitisa, akutnog i hroničnog sinusitisa.

Sirup se preporučuje kao dodatak u lečenju svih kožnih zdravstvenih poremećaja – ekcema, raznih oblika dermatitisa (neurodermitisa, atopijskog dermatitisa) te psorijaze, za koje se savetuje primena kreme Bioeliksir Dermio. Budući da se bolesti kože, u lečenju pomaže krema Bioeliksir Dermio, pojavljuju kad padne imunitet, preporučujemo sirup Bioeliksir Pribio i kapi Bioeliksir Sinbio. Sirup i kapi jačaju disajni sistem, koji je prva zona obrane, ali i vrše prirodnu detoksikaciju organizma, pa se na taj način jača opšti imunitet i upotpunjuje lečenje uz primenu kreme Bioeliksir Dermio.

Primena se savetuje za decu iznad 5 godina starosti.

MERE OPREZA:

Ne upotrebljavati u trudnoći ili u slučaju preosetljivosti na neki od sastojaka.

Ne upotrebljavati u slučaju dijabetesa (šećerne bolesti).

Ne upotrebljavati u slučajevima teških opštih bolesti.

Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti, osim prema savetu stručne osobe.

Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu ishranu.

NAPOMENA:

Bioeliksir Pribio se na teritoriji Evropske Unije distribuira pod imenom Bioeliksir Bronheulan.

Postoje posebne verzije sirupa namenjenih za dijabetičare (Pribio D) i za decu (Pribio Junior).

Bioeliksir Pribio D

Pribio D, rastvor za oralnu primenu od 100 ml, predstavlja dijetetski suplement namenjen olakšavanju tegoba kod produktivnog kašlja. Mogu ga koristiti dijabetičari i osobe na redukcionoj dijeti jer ne sadrži šećer.

Biljne komponente rastvora deluju ekspektorantno i mukolitički što podstiče eliminaciju gustog bronhijalnog sekreta. Udruženim dejstvom timjan, jagorčevina i divlji krastavac povećavaju prohodnost disajnih puteva.

Pribio D se preporučuje kod bronhitisa i bronhijalne astme, a u kombinaciji sa kapima “Sinbio” se može koristiti i za smanjenje tegba kod sinuzitisa i rinosinuzitisa.

Pribio Junior

Pribio Junior , rastvor za oralnu primenu od 100 ml, je posebno prilagođen za primenu kod dece, a namenjen je olakšavanju prohodnosti disajnih puteva. Sadrži ekstrakte jagorčevine i timjana koji i kod najmlađih pacijenata povoljno utiču na eliminaciju gustog bronhijalnog sekreta.

Preporučuje se za primenu kod dece starije od 4 godine.

Ostali proizvodi

Saznaj više

Bioeliksir Dermio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Sinbio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hebio

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Vitaderm

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hidraderm

3.000 RSD

Bioeliksir Pribio

6.000 RSD