*

TOP NAV -->

Bioeliksir Sinbio

Bioeliksir Sinbio / Bioeliksir Sineulin

Kapi Bioeliksir Sinbio se preporučuju u slučajevima: akutnog i hroničnog rinitisa, rinosinusitisa, akutnog i hroničnog sinusitisa, astme, akutnog i hroničnog bronhitisa.

Kapi Bioeliksir Sinbio sadrže svež sok ploda divljeg krastavca (poznata lekovita biljka u staronarodnoj fitoterapiji), deluju protivupalno te pospešuju izlučivanje sekreta iz svih paranazalnih šupljina, uz učestalo kijanje. To može trajati i nekoliko sati nakon uzimanja preparata i dobro je za disajni sastav.

Lekovitost se temelji na aktivnom delovanju ekstrakata iz biljke koja pripada porodici vrste Cucurbitaceae (divlji krastavac).

Kapi se preporučuju kao dodatak u slučajevima svih kožnih zdravstvenih poremećaja­:  ekcema, raznih oblika dermatitisa (neurodermitisa, atopijskog dermatitisa) te psorijaze, za koje se savetuje primjena kreme Bioeliksir Dermio. Budući da se bolesti kože, u lečenju kojih pomaže krema Bioeliksir Dermio, pojavljuju kad padne imunitet, preporučujemo sirup Bioeliksir Pribio i kapi Bioeliksir Sinbio. Sirup i kapi jačaju disajni sistem, koji je prva zona obrane, ali i vrše detoksikaciju organizma, pa se na taj način jača opšti imunitet i upotpunjuje lečenje uz primenu kreme Bioeliksir Dermio.

Za decu do 5 godina starosti pre eventualne upotrebe obavezno kontaktirati stručnu osobu.  

Doziranje:

Deca od 5 do 12 godina starosti: 1 put dnevno po 1 kap u svaku nozdrvu u trajanju od 7 dana. Pri doziranju i primeni obavezno mora asistirati odrasla osoba.

Odrasli: prvi dan primene: 1-2 puta dnevno 1 kap u svaku nozdrvu. Drugi do (maksimalno) deseti dan primene: 1-2 puta dnevno 1-2 kapi u svaku nozdrvu.

MERE OPREZA:

PAZITI DA NEPAŽNJOM KAPI NE DOĐU U KONTAKT S OČIMA! AKO SE TO DOGODI, ODMAH ISPERITE OČI S PUNO HLADNE VODE I ZATRAŽITE MEDICINSKU POMOĆ!

Normalne popratne pojave pri korištenju kapi: blaži ili jači bol u grlu, blaža glavobolja ili mučnina, blaži proliv u trajanju od nekoliko dana. Po potrebi smanjiti dozu ili napraviti pauzu od 1 do 2 dana, zatim nastaviti. Po potrebi se konsultovati sa stručnom osobom.

Ne upotrebljavati u trudnoći ili kod preosetljivosti na neki od sastojaka. Ne upotrebljavati kod teških opštih bolesti. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

NAPOMENA:

Bioeliksir Sinbio se na teritoriji Evropske Unije distribuira pod imenom Bioeliksir Sineulin.

 

Ostali proizvodi

Saznaj više

Bioeliksir Dermio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Pribio

6.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hebio

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Vitaderm

3.000 RSD
Saznaj više

Bioeliksir Hidraderm

3.000 RSD

Bioeliksir Sinbio

6.000 RSD