*

O nama

Dobrodošli na bioeliksir.com

Bioeliksir postoji više od 30 godina, a recept za dugovečnost je veliki broj korisnika sa oboljenjima kože i disajnog trakta kojima su Bioeliksirovi preparati pomogli.

Preparati na biljnoj bazi, predstavljaju deo tradicionalne medicine koja u sprezi sa savremenom medicinom daje izuzetne rezultate.

Izloženost brojnim štetnim uticajima iz spoljašnje sredine kao i veliki procenat zagadjenja čini nas izloženim brojnim oboljenjima, medju kojima prednjače bolesti kože i disajnog trakta. "Bioeliksir" preparati imaju za cilj čišćenje organizma i jačanje imuniteta te se kao takvi preporučuju kako obolelim tako i zdravim osobama. Preparati se koriste za ublažavanje ili otklanjanje tegoba kod sinusitisa, alergija, bronhitisa, bronhijalne astme, kao i kožnih oboljenja poput dermatitisa i herpesa.

Sinusitis je upala sluzokože paranazalnih šupljina, koja se manifestuje glavoboljama, bolovima i otocima u predelu sinusnih kanala uz zapušenost nosa kao i povremenu pojavu sekreta iz nosa. Preparati koji se koriste kod osoba sa akutnim i hroničnim sinusitisom imaju za cilj da podstaknu i omoguće prirodnu drenažu sekreta koji ispunjava sinusne kanale i u skladu sa tim regeneraciju sluzokože što onemogućava nastanak nove upale.

Kada su u pitanju hronična oboljenja poput bronhitisa i bronhijalne astme, preparatima "se čiste" gornje i donje partije disajnog trakta radi izbacivanja pumpice iz upotrebe ili svodjenja njene upotrebe na minimalnu meru sto zavisi od tezine i hroniciteta oboljenja.

Dermatitis, tesko kožno obljenje karakteriše se suvom, crvenom i ispucalom kožom uz pojavu izraženog svraba, najčešće se javlja na prevojima ( laktovima, kolenima i vratu ), obrazima ali može da zahvati i celo telo. U ovim slučajevima pored primene kreme koja se nanosi na sve zahvaćene površine kože koriste se kapi i sirup, kojima se postiže čišćenje organizma ( izbacivanje sekreta i toksina ) i jačanje imuniteta. Svi preparati su na biljnoj bazi, bez primesa kortikosteroida.

"Bioeliksir" preparati su ispitani na Institutu za kliničku, analitičku i eksperimentalnu toksikologiju VMA, a odobreni su od strane Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja.